ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ηλεκτρονικό Έντυπο Περιλήψεως - 34ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο

Σημαντικές Ημερομηνίες

 • Καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων εργασιών - 28 Φεβρουαρίου 2019 Νέα Ημερομηνία
 • Γνωστοποίηση αποδοχής εργασιών μέσω e-mail - 1 Μαρτίου 2019
 • Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αρχείων e-poster - 14 Μαρτίου 2019
 • Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών εγγραφών - 29 Μαρτίου 2019

Παρουσίαση Εργασιών

Η παρουσίαση των εργασιών θα γίνει είτε ως προφορική ανακοίνωση είτε ως αναρτημένη ανακοίνωση σε ηλεκτρονική μορφή (e-poster).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ημερομηνίας υποβολής περιλήψεων εργασιών

Νέα ημερομηνία υποβολής περιλήψεων εργασιών: 28/02/2019

Η υποβολή των περιλήψεων των εργασιών γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω του Ηλεκτρονικού Εντύπου Περιλήψεως μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Απαραίτητος όρος για την κρίση και αποδοχή της εργασίας είναι η καταβολή του δικαιώματος εγγραφής (από έναν τουλάχιστον από τους συγγραφείς και θα ισχύει για μία και μόνον εργασία) και η αποστολή του καταθετηρίου είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με fax στο 2310 435 064 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείσθε με την αποστολή της εκάστοτε εργασίας να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συνεδρίου για επιβεβαίωση παραλαβής της.


Παρακαλείσθε όπως ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων των εργασιών:

 • Ο τίτλος της εργασίας να είναι γραμμένος με κεφαλαία στοιχεία και όσο το δυνατόν πιο συνοπτικός.

 • Τα ονόματα των συγγραφέων να γραφούν ως εξής: πρώτα το μικρό όνομα (ολόκληρο) και στη συνέχεια το επώνυμο (με πεζά γράμματα).

 • Tο ίδρυμα από το οποίο προέρχεται η εργασία γράφεται στην ονομαστική με πεζά γράμματα.

 • Το κείμενο της περιλήψεως να είναι γραμμένο σε γραμματοσειρά Arial 10 και να μην υπερβαίνει τις 250 λέξεις.

 • Η περίληψη πρέπει να είναι δομημένη ως εξής: Εισαγωγή, Σκοπός, Υλικό και Μέθοδοι, Αποτελέσματα και Συμπεράσματα.

 • Επιστημονικά υπεύθυνος κάθε περιλήψεως θεωρείται αυτός τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στη φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής της περιλήψεως.
  Για την ευχερέστερη διαδικασία υποβολής των περιλήψεων ο τίτλος, οι συγγραφείς και τα κέντρα προέλευσής τους, καθώς και το σώμα της περιλήψεως θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί σε αρχείο word.

 • Η αποδοχή ή μη της εργασίας σας θα ανακοινωθεί με επιστολή προς τον επιστημονικά υπεύθυνο, που υπέβαλε την εργασία και τα στοιχεία του οποίου αναγράφονται στο Ηλεκτρονικό Έντυπο Περιλήψεως.

Εάν δεν λάβετε επιστολή περί αποδοχής ή μη της εργασίας μέχρι τη 1η Μαρτίου 2019, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Συνεδρίου.

Σημειώνεται ότι:

 1. Εφόσον κατατεθεί η εργασία διορθώσεις δεν γίνονται δεκτές.

 2. Εργασία που δεν τηρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν γίνεται δεκτή.

 3. Είναι αυτονόητο ότι η καταβολή του δικαιώματος εγγραφής στο Συνέδριο δεν συνεπάγεται την αυτόματη αποδοχή της εργασίας. Σε περίπτωση μη αποδοχής δεν προβλέπεται επιστροφή του δικαιώματος εγγραφής.

 4. Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες για τα δεδομένα των εργασιών που υποβάλλονται.

 5. Όλη η αλληλογραφία για την αποδοχή των εργασιών και τον τρόπο ανακοίνωσης θα γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 6. Απαραίτητος όρος για την ένταξή της εργασίας στο πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι να έχει καταβληθεί το δικαίωμα συμμετοχής από έναν τουλάχιστον από τους συγγραφείς και να έχει αποσταλεί το καταθετήριο με fax στο 2310 435 064 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο επιστημονικά υπεύθυνος κάθε εργασίας θα πρέπει να φροντίσει για την λεπτομερή συμπλήρωση των στοιχείων αλληλογραφίας του ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην ηλεκτρονική αλληλογραφία για ενημέρωσή του περί αποδοχής και τρόπου ανακοίνωσης της εργασίας.

Οι εγγραφές και οι πληρωμές θα πρέπει να γίνονται πριν από την υποβολή της εργασίας, συμπληρώνοντας το ηλεκτρονικό δελτίο εγγραφής και στέλνοντας το καταθετήριο στη γραμματεία οργάνωσης.

 Η επιλογή της παρουσίασης των εργασιών, δεν είναι δεσμευτική για την οργανωτική επιτροπή.

Σε περίπτωση που δεν είναι επαρκώς και σωστά συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία στην φόρμα υποβολής η εργασία δεν θα μπορέσει να σταλεί στην γραμματεία του Συνεδρίου.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ημερομηνίας υποβολής περιλήψεων εργασιών

Νέα ημερομηνία υποβολής περιλήψεων εργασιών: 28/02/2019

Xρησιμοποιήστε την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα για την κατάθεση της περιλήψεως της εργασίας σας.


Παρακαλούμε επιλέξτε έως 2 θέματα

Υπεύθυνος εργασίας

Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 2048kb. Επιτρεπόμενοι τύποι αρχείου: doc, docx

Λαμβάνοντας υπόψη μου όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ε. 2016/679) δίνω την συγκατάθεσή μου, στην Ιατρική Εταιρεία Θεσσαλονίκης καθώς και στην εταιρεία PRAXICON να κάνει χρήση των ανωτέρω στοιχείων, προκειμένου να επικοινωνεί μαζί μου καθώς και να λαμβάνω ενημερώσεις για συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες, εκδηλώσεις. Τα δεδομένα που συλλέγονται δε δίνονται σε τρίτους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εθν. Αντιστάσεως 101,
55 134 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

2310 460 682, 2310 460 652

2310 435 064

info@praxicon.gr

ΜΗΤΕ 0933Ε60000071200

©2019 Praxicon. All Rights Reserved.