ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ηλεκτρονικό Έντυπο Περίληψης - 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων & 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος & Επείγουσας Χειρουργικής με θέμα: «Τραύμα - Λοίμωξη - Σήψη»

Τρέχοντα Συνέδρια

16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων και του 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, με τίτλο «Τραύμα - Λοίμωξη - Σήψη» 3 -6 Οκτωβρίου 2019, ξενοδοχείο Lazart, Θεσσαλονίκη

Παρουσίαση Εργασιών
Η παρουσίαση των εργασιών θα γίνει είτε ως προφορική ανακοίνωση είτε ως αναρτημένη ανακοίνωση.

Προθεσμία Υποβολής Περιλήψεων των Εργασιών: 30/06/2019.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων εργασιών (προφορική ανακοίνωση, αναρτημένη ανακοίνωση σε μορφή e-poster ή video προβολή) είναι η 30η Ιουνίου 2019.

Οι εργασίες θα κατατεθούν μόνον ηλεκτρονικά στο έντυπο περίληψης της ιστοσελίδας του Συνεδρίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Απαραίτητος όρος για την κρίση και αποδοχή της εργασίας είναι ηκαταβολή του δικαιώματος εγγραφής (από έναν τουλάχιστον απότους συγγραφείς) και η αποστολή του καταθετηρίου με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2310 435 064 μέχρι τις 25 Ιουνίου 2019.

Συγγραφείς που συμμετέχουν με περισσότερες από μία εργασίες καταβάλλουν μία μόνο εγγραφή.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μετά την αποστολή της εργασίας, να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Συνεδρίου για επιβεβαίωση της παραλαβής της.

 Οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων των εργασιών

Παράκληση: Ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων των εργασιών:

Συγγραφείς που συμμετέχουν με περισσότερες από μία εργασίες καταβάλλουν μία μόνο εγγραφή.

 Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μετά την αποστολή της εργασίας, να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Συνεδρίου για επιβεβαίωση της παραλαβής της.

 Οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων των εργασιών

Παράκληση: Ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων των εργασιών:

Η παρουσίαση εργασιών θα γίνει με τη μορφή αναρτημένων (e-posters), ελεύθερων (προφορικών) ανακοινώσεων και video προβολή (διάρκειας 6 λεπτών).

Παρακαλείσθε όπως ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω οδηγίες για την υποβολή των περιλήψεων των εργασιών:

 • Ο τίτλος της εργασίας να είναι γραμμένος με κεφαλαία στοιχεία και όσο το δυνατόν πιο συνοπτικός.
 • Τα ονόματα των συγγραφέων γράφονται: πρώτα το αρχικό του ονόματος και στη συνέχεια το επώνυμο (με πεζά γράμματα).
 • Tο ίδρυμα από το οποίο προέρχεται η εργασία γράφεται στην ονομαστική με πεζά γράμματα.
 • Το κείμενο της περίληψης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 250 λέξεις και σε γραμματοσειρά Arial 10.
 • Η περίληψη πρέπει να είναι δομημένη ως εξής: Εισαγωγή, Σκοπός, Υλικό και Μέθοδοι, Αποτελέσματα και Συμπεράσματα.
 • Επιστημονικά υπεύθυνος κάθε υποβαλλόμενης περίληψης θεωρείται αυτός τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στη φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής της περίληψης.
 • Για την ευχερέστερη διαδικασία υποβολής των περιλήψεων ο τίτλος, οι συγγραφείς και τα κέντρα προέλευσής τους, καθώς και το σώμα της περίληψης θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί σε αρχείο word.
 • Η αποδοχή ή μη της εργασίας σας θα ανακοινωθεί με επιστολή προς τον επιστημονικά υπεύθυνο που υπέβαλε την εργασία και τα στοιχεία του οποίου αναγράφονται στο Ηλεκτρονικό Έντυπο Περίληψης. Εάν δεν λάβετε επιστολή περί αποδοχής ή μη της εργασίας μέχρι την 10 Ιουλίου 2019, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία Οργάνωσης του Συνεδρίου.

Σημειώνεται ότι:

 1. Εφόσον κατατεθεί η εργασία, διορθώσεις δεν γίνονται δεκτές.
 2. Εργασία που δεν τηρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν γίνεταιδεκτή.
 3. Είναι αυτονόητο ότι η καταβολή του δικαιώματος εγγραφής στο Συνέδριο δεν συνεπάγεται την αυτόματη αποδοχή της εργασίας. Σε περίπτωση μη αποδοχής, δεν προβλέπεται επιστροφή του δικαιώματος εγγραφής.
 4. Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες για τα δεδομένα των εργασιών που υποβάλλονται.
 5. Όλη η αλληλογραφία για την αποδοχή των εργασιών και τον τρόπο ανακοίνωσης θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος κάθε εργασίας θα πρέπει να φροντίσει για την λεπτομερή και ορθή συμπλήρωση των στοιχείων αλληλογραφίας του, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην ηλεκτρονική αλληλογραφία για ενημέρωσή του σχετικά με την αποδοχή ή όχι της εργασίας.
Οι εγγραφές και οι πληρωμές θα πρέπει να γίνονται πριν από την υποβολή της εργασίας, συμπληρώνοντας το ηλεκτρονικό δελτίο εγγραφής και στέλνοντας το καταθετήριο στη γραμματεία οργάνωσης.
Η επιλογή της παρουσίασης των εργασιών, δεν είναι δεσμευτική για την οργανωτική επιτροπή.
Σε περίπτωση που δεν είναι επαρκώς και σωστά συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία στο ηλεκτρονικό έντυπο περίληψης, η εργασία αποκλείεται από το ηλεκτρονικό σύστημα.
Η διάρκεια των προβολών (Videos) δεν πρέπει να υπερβαίνει τα έξι.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ E-POSTERS
Oι αναρτημένες εργασίες θα προβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή (eposter).
Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των e-posters ορίζεται η 20η Σεπτεμβρίου 2019.

Τα αρχεία πρέπει να είναι σε μορφή PowerPoint (ppt, pptx) και ειδικότερα:

 • σε μία μοναδική διαφάνεια
 • σε οριζόντια διάταξη (landscape)
 • σε γραμματοσειρά μεγέθους 9 και πάνω
 • με στατικές εικόνες ή animations (χωρίς βίντεο ή διαδικτυακούς συνδέσμους)
 • σε μέγεθος έως 10Mb το καθένα

Η αποστολή των αρχείων θα γίνεται απευθείας μετά την αποδοχή της αντίστοιχης εργασίας στη Sonar Acoustics – Sound & Vision systems, στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο e-mail σας παρακαλούμε να αναφέρετε το Ονομ/νυμό σας, τον αριθμό και τον τίτλο της εργασίας σας (e-poster).

Μόλις στείλετε το e-poster σας θα παραλάβετε e-mail επιβεβαίωσης παραλαβής και καταχώρησης.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε επιβεβαιωτικό e-mail μέσα στις επόμενες 24 ώρες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το υπεύθυνο γραφείο στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη μη παρουσίασης του e-poster δεν βαρύνει τον οργανωτή.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τα ηλεκτρονικά αρχεία powerpoint παρακαλώ επικοινωνήστε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Υπεύθυνος εργασίας

Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 2048kb. Επιτρεπόμενοι τύποι αρχείου: doc, docx

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εθν. Αντιστάσεως 101,
55 134 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

2310 460 682, 2310 460 652

2310 435 064

info@praxicon.gr

ΜΗΤΕ 0933Ε60000071200

©2019 Praxicon. All Rights Reserved.